Welkom op het Marnix College!

Wat leuk dat je er bent! Of je nu al op het Marnix zit of erover nadenkt om hier naar school te gaan, op deze website vind je alle informatie die je zoekt. Het Marnix is niet zomaar een school. We leiden hier wereldburgers op die straks in staat zullen zijn een waardevolle bijdrage te leveren aan hun eigen leven en aan het leven van een ander. Als je de instelling hebt om iets te willen bereiken in het leven en je bent bereid om je kwaliteiten te delen met en in te zetten voor een ander, dan zit je op deze school goed. 

Welkom op het Marnix College!

Wereldburger worden?

Een wereldburger word je niet in je eentje. Dat doe je samen met anderen. Onze docenten zorgen ervoor dat je deze school niet alleen met een waardevol diploma en een flinke hoeveelheid kennis verlaat, maar ook met waardevolle vaardigheden in je bagage. Je bent straks in staat tot zelfreflectie en je durft jezelf te laten zien. Ook ben je zelfredzaam, veerkrachtig en voel je je ‘onderdeel van het geheel’. We bereiden je samen met je klasgenoten voor op de maatschappij van nu en die van de toekomst: een maatschappij met verschillende culturen, zienswijzen en invalshoeken. Wij leren je samen te werken en samen te leven.

Maak je zelf gereed voor de wereld van morgen

Past deze manier van leren bij jou? Dan biedt het Marnix je inspirerend onderwijs met een academische en internationale inslag. Ben je klaar om op mavo, havo, tweetalig havo/vwo of vwo, gymnasium  of atheneum niveau een vliegende start te geven aan je toekomst? Je bent van harte welkom! 

 

MIJN Marnix Begeleiding Praktisch