Leerlingenvereniging Ganoteon

Vind jij dat school meer moet zijn dan alleen lessen volgen en alles wat daarbij hoort? Dat vinden ze bij leerlingenvereniging Ganoteon namelijk ook.
Ganoteon is een groep leerlingen die het leuk vinden om samen jouw schooltijd net even iets extra’s te geven. Daarvoor organiseren zij door het jaar heen verschillende activiteiten zoals schoolfeesten, filmavonden en het open podium.
 
Onze activiteiten
Een overzicht van alle activiteiten die georganiseerd gaan worden vind je in de Marnix Jaaragenda. Zo heb je alvast iets om naar uit te kijken! Natuurlijk sturen we vlak voor iedere activiteit ook nog een bericht via je schoolmail en hangen er posters in de beide gebouwen zodat je geen activiteit hoeft te missen.

Meer weten over of aanmelden bij Ganoteon
Onder begeleiding van meneer Oostveen en meneer Rouschop leer je hoe je als team, als voorzitter en/of als commissielid kunt bijdragen aan het organiseren van grotere evenementen. Lijkt het je leuk om mee te helpen bij het organiseren van activiteiten en hier meer ervaring in op te doen, dan kan ook jij je aansluiten bij Ganoteon(als je in klas 2 of hoger zit). Stuur een e-mail naar m.oostveen@marnixcollege.nl en ganoteon@marnixcollege.nl om je aan te melden!