Leerlingenvereniging Ganoteon

Houd je van muziek, toneel of sport? Dat is mooi, want op het Marnix besteden we hier tijd en aandacht aan. Bijvoorbeeld via het organiseren van culturele evenementen. Marnix’ leerlingenvereniging Ganoteon weet er alles over. Een groep leerlingen uit verschillende leerjaren, organiseren evenementen die jouw tijd en die van andere leerlingen op het Marnix nog leuker maken.  

De organisatie op het Marnix voor leuke evenementen

Mede dankzij leerlingenvereniging Ganoteon heeft het Marnix College een bloeiend cultureel leven. Jaarlijks organiseren ze allerlei evenementen, zoals schoolfeesten, het open podium en nog veel meer. Mark Oostveen en Jozef Rouschop begeleiden deze groep leerlingen.

Onze evenementen staan in de spotlights

Ganoteon organiseert evenementen voor leerlingen, door leerlingen. Daarom komen er aan het begin van het schooljaar op school posters te hangen met een overzicht van alle activiteiten en evenementen georganiseerd door Ganoteon. Dit overzicht vind je ook in Marnix Motief. Zo heb je alvast iets om naar uit te kijken! Natuurlijk plaatsen we vlak voor een evenement ook nog een bericht op Facebook om je op de hoogte te houden en vind je er na afloop alle foto’s.

Meer weten over of aanmelden bij leerlingenvereniging Ganoteon

Lijkt je het leuk om te leren hoe je evenementen organiseert? Ook jij kan je aansluiten bij leerlingenvereniging Ganoteon als organisator van evenementen. Stuur een e-mail naar ganoteon@marnixcollege.nl om je aan te melden!