Leerlingenvereniging Ganoteon

Houd je van muziek, toneel of andere leuke activiteiten? Dat is mooi, want op het Marnix besteden we hier tijd en aandacht aan. Bijvoorbeeld door het organiseren van culturele activiteiten. Marnix' leerlingenvereniging Ganoteon weet er alles over. Een groep leerlingen uit verschillende leerjaren, organiseert activiteiten die jouw tijd en die van de leerlingen op het Marnix nog leuker maken. 

De organisatie op het Marnix voor leuke evenementen

Mede dankzij leerlingenvereniging Ganoteon heeft het Marnix College een bloeiend cultureel leven. Jaarlijks organiseren ze allerlei evenementen, zoals schoolfeesten, het open podium en filmavonden. Meneer Oostveen en meneer Rouschop begeleiden deze groep leerlingen.

Onze evenementen staan in de spotlights

Een overzicht van alle activiteiten die georganiseerd gaan worden vind je in Marnix Motief. Zo heb je alvast iets om naar uit te kijken! Natuurlijk plaatsen we vlak voor een activiteit ook nog een bericht op Instagram om je de hoogte te houden. 

Meer weten over of aanmelden bij leerlingenvereniging Ganoteon

Lijkt je het leuk om mee te helpen bij het organiseren van activiteiten en hier meer ervaring in op te doen, dan kan ook jij je aansluiten bij leerlingvereniging Ganoteon. Stuur een e-mail naar m.oostveen@marnixcollege.nl en ganoteon@marnixcollege.nl om je aan te melden!