Marnixuren

Sinds schooljaar 2020-2021 krijgen alle leerlingen uit de onderbouw vier uur per week om zelf in te vullen. Deze vier uur noemen we Marnixuren. De invulling van de Marnixuren mag je zelf kiezen en kan bestaan uit zelfstudie, huiswerkbegeleiding én uit wat extra’s. Met deze extra’s willen we jou uitdagen: iets leren wat je normaal niet bij vakken leert of juist ergens dieper op ingaan.

Op de woensdagmiddag kun je kiezen uit de extra modules die worden aangeboden. Elke module bestaat uit ongeveer acht blokuren. De modules doe je samen met leerlingen uit allerlei andere klassen en niveaus, soms is er wel een bepaalde voorkennis nodig. Je kunt je voor drie modules per jaar inschrijven. Sommige modules kun je het hele jaar door kiezen, andere modules vinden maar een keer plaats.

Er is een breed aanbod: van vechtsport tot koken en bakken. Verderop op deze site vind je informatie per module. Hier staat een korte omschrijving van wat je kunt verwachten en wat je gaat leren, maar ook voor wie de module is bedoeld en met hoeveel leerlingen je de module kunt doen. Ga op onderzoek uit, kies een module die bij je past en schrijf je snel in! Hopelijk tot snel!

Kies de module die bij jou past

Het Marnix schept op!

Hou jij van koken en bakken? Of zou je het juist graag willen leren? Schrijf je dan in voor Het Marnix schept op!

Bekijk deze module

Marnix in het Wild!

Wil jij oog in oog staan met een edelhert of wild zwijn? Houd jij van de natuur en wil je daar meer van leren?

Bekijk deze module

Marnix Fashion School

Ben jij iemand die graag op de hoogte is van de nieuwste fashion trends, unieke kledingcombinaties uitprobeert en experimenteert met accessoires en make-up? Dan is Marnix Fashion School helemaal wat voor jou.

Bekijk deze module

Lego Challenge

Ontdek de Magie van de LEGO League: Bouw je Toekomst! Ben jij een creatieve en nieuwsgierige 12 of 13-jarige die dol is op LEGO? Dan is de LEGO League dé plek waar je moet zijn!

Bekijk deze module