Juniorgebouw

Na de zomervakantie zet je de grote stap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Een hele verandering: je krijgt straks nieuwe vakken, verschillende leraren, elke dag huiswerk en misschien moet je wel verder fietsen naar school. Ook het schoolgebouw zal anders zijn dan de school die je nu gewend bent, waarschijnlijk een stukje groter en dat is best spannend, maar ook heel leuk!

Gebouw speciaal voor de brugklas

Het College bestaat uit twee gebouwen die tegenover elkaar liggen. Eén van de twee noemen we het Marnix Junior en is speciaal voor de brugklassen en tweede klassen. Het is een gezellig en modern ingericht gebouw, waar je dus alleen leerlingen zult tegenkomen die ongeveer net zo oud zijn als jij. Omdat het gebouw niet zo groot is, word je snel gezien en ken je elkaar snel. Dat vinden wij belangrijk. Zo wordt de grote stap naar je nieuwe school vanzelf een stukje kleiner.

Van alle gemakken voorzien

Het Marnix Junior kan straks jouw schoolgebouw worden en is van alle gemakken voorzien. Er is een ruime, lichte aula voor allerlei activiteiten, maar er zijn ook speciale studieplekken, ruime kluisjes en moderne faciliteiten. Bij het Juniorgebouw vind je ook de gymnastieklokalen en ons eigen sportveld, zodat je met mooi weer lekker buiten kunt gymmen.

Snel en gemakkelijk bereikbaar

Het Marnix Juniorgebouw is heel makkelijk te vinden. Vanaf (bus)station Ede-Wageningen kun je ons per fiets of te voet binnen een paar minuten bereiken. Je hoeft maar weinig straten over te steken en tijdens de route kun je over de stoep lopen. Zoek ons adres maar eens op met Google Maps en vind meteen de snelste of leukste weg naar je nieuwe school.

Adres Marnix College Junior

Prins Bernhardlaan 25
6713 MA Ede

Route vanaf station Ede-Wageningen

Stap uit op station Ede-Wageningen.
Verlaat het station aan de centrumzijde.
Loop naar het eerste kruispunt, ga daar links af. (Prins Bernhardlaan).
Spoor oversteken, aan de rechterhand is het Marnix College.