Hannah van der Brugge

Als ik op het Marnix kom, voelt het als thuiskomen. De sfeer is goed. Het is duidelijk dat we samenwerken om leerlingen het beste te bieden. In mijn rol betekent dat dat ik het best mogelijke rooster voor de leerlingen maak.

Als roostermaker heb ik een uitdagende baan. Vaak moet ik creatief zijn om de puzzelstukjes in elkaar te passen, bijvoorbeeld bij het opstellen van een repetitierooster of het roosteren van een nieuwe docent. Ik vind het leuk om docenten te faciliteren en bij te dragen aan een fijne schooltijd voor leerlingen.

Het Marnix hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt daarom voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Je kunt zelf aangeven welke richting je op wil en er zijn tal van mogelijkheden binnen de school.

Het is heel gebruikelijk dat ondersteunend personeel ook meegaat met leerlingactiviteiten. Dat soort excursies maakt het werk extra dynamisch en leuk. Daarnaast zijn er regelmatig personeelsactiviteiten, waardoor je ook contact hebt met collega’s die je minder spreekt. Het personeel van het Marnix College is een mix van jong en oud en er is een laagdrempelig en open contact tussen collega's. Het is fijn om te weten dat je op deze school jezelf kunt zijn en dat je gewaardeerd wordt om wie je bent.

Het Marnix College is de eerste school waar ik werk en ik zou deze school niet snel inruilen voor een andere. Ik leg met plezier 100 kilometer per dag af om hier te mogen werken.

Terug naar vacatures