Onze 6 speciale kijkmiddagen

Op deze middagen hebben we een heel leuk programma voor je samengesteld waarin je allerlei (spannende) dingen gaat doen, zodat je een goed idee krijgt van hoe het is om op het Marnix College te zitten. Natuurlijk krijg je ook antwoord op alle vragen die je misschien hebt.

Kies de middag die bij jou past

Leer ons kennen
Woensdag 16 Oktober

Leer ons kennen

15.00 - 16.30 uur

Hoe ziet een wiskundeles eruit? Hoe makkelijk of moeilijk is Frans eigenlijk? Hoe ziet het Juniorgebouw er van binnen uit? Je krijgt vier minilesjes in vakken die je volgend jaar op je rooster ziet staan. Kom kennismaken met het Marnix!

Kies deze middag
TTO Culture
Woensdag 30 Oktober

TTO Culture (voor havo/vwo en vwo)

15.00 - 16.30 uur

Dat Engels dé wereldtaal is dat wist je al. Wist je ook dat het de taal is van beroemde schrijvers, zoals Shakespeare en Roald Dahl? Maar ook dé taal van de internationale politiek en samenwerking. En dan hebben we het nog niet eens over muziek, theater en geschiedenis. Op deze kijkmiddag maak je kennis met het tweetalig onderwijs en cultuur. Minilesjes Engels, Europese en Internationale Oriëntatie en Geschiedenis en nog veel meer! Bij ons op school kun je voor tweetalig onderwijs kiezen op het vwo (tvwo), maar ook wanneer je naar de brugklas havo/vwo gaat (t-havo/vwo).

Kies deze middag
Marnix bèta en techniek
Woensdag 6 November

Marnix bèta en techniek

15.00 - 16.30 uur

Ben jij een onderzoeker zoals de Nederlandse astronaut André Kuipers? Op het Marnix hebben we een stevige bèta-afdeling met een modern bètalab waar je zelf allerlei experimenten mag uitvoeren! Creëer met een 3D-printer je eigen ontwerp bij technologie. Laat je verrassen bij wiskunde, technologie, scheikunde & biologie en leer over onze zintuigen: horen, zien, ruiken, proeven en voelen.

Kies deze middag
Marnix Gymnasium
Woensdag 27 November

Marnix Gymnasium

15.00 - 16.30 uur

Ben jij zelfstandig, een doorzetter en nieuwsgierig? Dan is het Marnix gymnasium echt iets voor jou! Ontdek de wereld van de (klassieke) talen en laat je inspireren door onze gymnasiummodules, zoals de module Vechtsport. Met deze opleiding maak jij straks het verschil!

Kies deze middag
TTO Science
Woensdag 11 December

TTO Science (voor havo/vwo en vwo)

15.00 - 16.30 uur

Het tweetalig havo/vwo en vwo, talige opleidingen? Zeker! Maar wist je dat Engels ook dé taal van de wetenschap is? Niet alleen in de boeken en artikelen, maar ook in de communicatie, op bijvoorbeeld congressen en universiteiten. Op deze kijkmiddag maak je kennis met de bèta-vakken die wij in het Engels aanbieden: wiskunde, natuurkunde, techniek en biologie. Sommen, experimenten en onderzoekjes met als voertaal Engels. Bij ons op school kun je voor tweetalig onderwijs kiezen op het vwo (tvwo), maar ook wanneer je naar de brugklas havo/vwo gaat (t-havo/vwo).

Kies deze middag
Mijn Marnix
Woensdag 15 Januari

Mijn Marnix

15.00 - 16.30 uur

Weet jij het al? Wordt het Marnix ook jouw Marnix en vind je het leuk om nog wat minilesjes te volgen? Schrijf je dan nu in! Of twijfel je nog een beetje en wil je nog één keer sfeer komen proeven en ervaren wat voor school wij zijn? Je bent van harte welkom! Je krijgt vier minilesjes in vakken die je volgend jaar op je rooster ziet staan. Iedereen is welkom op deze laatste ik kom kijken middag.

Kies deze middag
Volg ons op social media