Mentorspreekavond (telefonisch) op woensdag 30 september

Geachte ouders/verzorgers,

 

Een groot aantal van u heeft zich ingeschreven voor een kennismaking met de mentor van uw kind(eren), een mentorspreekavond die gepland staat voor morgenavond, woensdag 30 september. Dit bericht is bedoeld voor alle ouders die morgenavond een afspraak hebben met een mentor.

 

Ongetwijfeld heeft u gehoord dat het kabinet gisteravond nieuwe maatregelen heeft afgekondigd om het corona-virus in te dammen. In de kern wordt ons allemaal gevraagd zo veel mogelijk thuis te blijven.

Daarom hebben wij besloten de mentorspreekavond van morgen niet door te laten gaan. In plaats daarvan zal de mentor van uw kind u morgenavond op het ingeroosterde moment opbellen. In Magister kunt u zien wanneer dat zal zijn. De mentor gebruikt het telefoonnummer dat in Magister bij de eerste contactpersoon is geregistreerd.

 

Ook morgenavond zal gelden dat de gespreksduur maximaal 10 minuten is. Ik vraag u daarmee rekening te houden. Veel mentoren voeren morgenavond 15 gesprekken en het is voor alle betrokkenen prettig als de oorspronkelijke planning overeind blijft. Als de tien minuten onvoldoende blijken voor een eerste kennismaking, dan kunt u natuurlijk met de mentor een vervolgafspraak maken.

 

Het spijt ons dat we op dit moment niet op school een ontmoeting tussen u en de mentor kunnen organiseren want we hechten veel waarde aan persoonlijk contact tussen ouders en mentor. Bij een volgend contactmoment zullen we u in elk geval in Microsoft teams de gelegenheid tot beeldbellen bieden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Josephie Brefeld

rector

Volg ons op social media