Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

CAE en CPE certificates uitgereikt aan HAVO 4 en VWO 5


Cambridge examenkandidaten in de schijnwerpers gezet!

Elk jaar biedt het Marnix College H4- en V5-leerlingen de kans om een Cambridge Advanced Exam (CAE) diploma te halen. Het behalen van een CAE-diploma is goud waard want hiermee kun je de wereld laten zien dat je op een hoog niveau de Engelse taal beheerst. Dit is heel handig wanneer je in het buitenland je vervolgopleiding, of een deel ervan, wilt volgen, wanneer je in het buitenland wilt werken of wanneer je voor een Nederlands bedrijf wilt werken dat betrekkingen in het buitenland heeft. Met een CAE-diploma kun je dit allemaal aan!

 

Net als vorig jaar zijn ook dit jaar onze leerlingen met succes geslaagd!

Van harte gefeliciteerd:

 Mathijs de Jong; Gianni Verstegen; Riemer Dijkstra; Monyuan Cai; Diego Filon; Fabian van Dongen; Koen van Kleef; Marie van Hout; Amanda Tankink; Lam Nguyen Xuan; Thom Berkenbosch; Mats van Dalen; Marijn van den Akker; Carmen van Klaren; Carmel Rossen; Emma van Kampen; Tim Greven; Larissa van Dijk; Jonathan van Vliet; Roos Bosch; Emma Heijkamp; Mari Donkers; Luuk Kornegoor; Baris Atik; David van Munster; Frank van der Laan.

 

Voor foto's klik hier

 

Behalve met het succes van onze CAE graduates, zijn we ook ontzettend blij met de geslaagden voor het Cambridge Proficiency Exam (CPE). Het CPE-diploma is het hoogst haalbare niveau uit de Cambridge-examenreeks die een academische vervolgopleiding in het Engels mogelijk maakt. Hiervoor is het startniveau hoger dan bij het CAE. In juni 2017 heeft het Marnix College hiervoor zes leerlingen aangemeld en alle zes zijn zij geslaagd! Wij zijn bijzonder trots op hen!

Hartelijke felicitaties voor:

Jet van Swinderen, Emma Vlaswinkel, Mirthe Heijtmeijer, Dionne Heijtmeijer, Koert Stribos en Job Bouter.

 

Voor foto's klik hier.

 

Lucy Massaar

 

Docente Engels: TTO/CAE/CPE/TTO teachers modules/CLIL coach

Mentor