Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Sportdagen 2017


Sportdag klas 1

Op dinsdag 4 juli konden de leerlingen uit de eerste klas zich weer uitleven tijdens de sportdag die voor hen werd georganiseerd. Het sportveld stond weer vol met veel materialen voor de zeventien activiteiten: Een stormbaan, spijkerbroekhangen, de megabal, zaklopen en de buikschuifbaan. Ook konden de leerlingen weer proberen om zo snel mogelijk de wipe-outbaan van 45 meter af te leggen. De sectie lichamelijke opvoeding bedankt de 35 helpende leerlingen en ook de begeleidende docenten voor hun inzet om deze dag tot een groot succes te maken.

Voor een foto-impressie klik hier
 

 

Sportdag klas 2

Op donderdag 29 juni hadden de leerlingen van klas 2 hun sportdag. Velen waren ernstig vermoeid na de repetitieweek en helaas liet het weer zich ook niet van zijn beste kant zien. Ondanks deze mindere kanten waren de leerlingen erg enthousiast en werd er in een gezellige en sportieve sfeer een mooie strijd geleverd bij de verschillende spelonderdelen.

De winnende groepen waren:

Ochtend: Groep 1
Thijmen Meelberg, Megan Pielanen, Nigel Arendsen, Luuk Wiltjer, Dana van den Berg, Demi Albers, Dylan Elsinga, Tinke Winkelman

Middag: Groep 3
Nathanaël Boer, Burak Kök, Ingeborg Slot, Yasha Gribling, Tomas Kraaijenbrink, Fabio van Laar, Chris te Brinke,  Anna Martinez Vanegas

Voor een foto-impressie klik hier
 

Sportdag klas 4

Op vijf juli streden teams uit de vierde klassen, op de mooie locatie van de Moorfielders om de titel tijdens het softbaltoernooi. Tussen de wedstrijden door was de sfeer gezellig en gemoedelijk maar tijdens het spel werd er natuurlijk de nodige strijd geleverd.
Extra dank gaat uit naar de organiserende studenten van de opleiding ‘Sport en Bewegen’ en de oud leerlingen die onze sectie ieder jaar weer helpen bij alle sportdagen!

Voor een foto-impressie klik hier