Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Fair Gold Actie levert 75 nieuwe bomen op!


Leerlingen en medewerkers van het Marnix College hebben een grote hoeveelheid mobieltjes ingezameld tijdens de actieweek.
Het doel was om samen een heel nieuw bos te kunnen planten en dat is gelukt!
In totaal zijn er 843 oude mobiele telefoons, 3 oude tablets en nog eens 40 oude laptops gedoneerd. Dat zijn maar liefst 75 nieuwe bomen!

 

Klik hier voor de foto in een hogere resolutie.

 

De leerlingen van de V5-klas Frans hebben 150 oude mobieltjes ingezameld en winnen daarmee een middagje bioscoop, aangeboden door CineMec Ede. Deze leerlingen hebben zich een week lang met tomeloos enthousiasme ingezet voor het herbebossingsproject.
Brugklas B1a heeft in totaal 99 oude mobieltjes bij elkaar verzameld, wat ook een enorme prestatie is.

 

Fair Gold Foundation wil alle leerlingen, sympathisanten en medewerkers van het Marnix bedanken voor deze geweldige opbrengst en de grote inzet tijdens de campagneweek. Samen hebben we er niet alleen voor gezorgd dat we 75 nieuwe bomen kunnen planten, we zorgen er ook voor dat 843 oude mobiele telefoons, 3 oude tablets en 40 oude laptops gerecycled kunnen worden.

 

Samen maakten jullie de wereld een stukje mooier!

 

Willen jullie de acties van Fair Gold Foundation in de gaten houden? Volg Fair Gold Foundation op Facebook: www.facebook.com/fairgoldfoundation

Website: www.fairgoldfoundation.com