Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Gezellig kerstfeest op het Marnix


Traditioneel staat de laatste schooldag van het jaar in het teken van Kerstmis. 's Morgens om 9.00 uur begon klas 1 met het kerstontbijt. Daarna vulden deze brugklassers schoenendozen met zelf meegebracht speelgoed en andere dingen en pakten deze in voor kinderen van vluchtelingen. Deze dozen zijn bij het AZC Wageningen en Arnhem bezorgd. Om 11.00 uur volgende de andere klassen, die een lunch combineerden met een activiteit zoals dobbelspel, film, kerstwensen versturen, spelen, kaarten en verhalen.
Noemenswaardig is ook de Serious Request-actie van de klas van meneer van Stipdonk, waarbij de leerlingen hun favoriete muziek kunnen aanvragen als ze een donatie doen voor het programma.
Voor foto's van dit deel klik hier.

Voor meer foto's van klas 1 klik hier.
Mavo en havo 3 bezochten traditiegetrouw de kerk om daar meer te horen over het kerstverhaal. Het kerstspel werd nagespeeld en er werd door de docenten gezongen. Na afloop stond het oliebollenkraam klaar.
Voor foto's hiervan klik hier.
's Middags was de viering voor de docenten. Met het kerstverhaal van de rector en met gezang van (oud)leerlingen, docenten en ouders werd het jaar op een mooie manier afgesloten.

Voor foto's klik hier.

 

Het Marnix College wenst iedereen een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar toe!