Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Afscheid van collega's


Traditiegetrouw wordt er op  de laatste schooldag afscheid genomen van vertrekkende collega's. Van de kortstondig aanwezige collega's - veelal vervangers - was reeds afscheid genomen. Dat waren:

Harold van Beusekom, Richard Kik, Roel Borgers, Amandine Peultier, Marcel van Kuik, Mark Wilmink, Marijke Watrin, Lisette van Veen, Niels van den Dungen , Michael Scherrenburg, Lilian van Nes en Anna-Wya de Jong. Van de collega's die langdurig aan de school verbonden waren, koos Ineke van Lammeren voor een persoonlijk afscheid en petit comité.

Alle vertrekkende collega's bedanken we voor hun inzet voor onze school en we wensen hen veel succes in hun toekomst.

Dit laatste geldt zeker ook voor Andries Dusink. Hij nam afscheid omdat hij nog graag van veel zaken wil genieten.

De rector verwoordde het als volgt:

"Van jouw zestien jaar in het onderwijs ben je 6 jaar bij ons gebleven, de langste periode op één school in je gehele VO-carrière en dat zegt vast ook wel wat over hoe je je hier thuis hebt gevoeld. Dat was zichtbaar en merkbaar. En ook dat is mooi om vast te stellen.
Als iemand de wereld zowel buiten als binnen het VO heeft verkend en daar zijn sporen heeft getrokken dan ben jij dat wel.
Die hele tocht overziend kan ik eigenlijk maar een ding zeggen: je hebt van je beroepsmatige leven een formidabele reis gemaakt, je bent in je loopbaan op plekken en in situaties geweest waar velen van ons geen weet van hebben.
In die zin kun je werkelijk tevreden omkijken en het zogenaamde actieve leven vaarwel zeggen en inwisselen voor wat men vaak de post-actieve periode noemt.
Met diezelfde tevredenheid zwaaien we je uit, niet omdat we blij zijn dat je gaat, maar omdat we vinden dat je een mooi besluit hebt genomen, typerend voor de autonome man die je bent. Een man die - ondanks dat het leven niet altijd meezat en meezit - altijd met kwieke, energieke tred en met een glimlach om de mond door de school en het leven ging, en die – in mijn ervaring – voor iedereen altijd een glimlach en een ferme handdruk heeft.
Laten we daarom je loopbaan en je Marnixtijd nu ook afsluiten met een glimlach en een handdruk. Het ga je goed!"
Andries bedankt en heel veel plezier in de toekomst toegewenst!

 

Voor meer foto's klik hier!