Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Kampioenen bij het interscholaire basketbaltoernooi


De dames uit T1T vertegenwoordigden onze school. Zij waren goed op dreef , speelden goed samen, en wonnen al hun partijen. De wisselbeker was dan ook hun beloning. Prima gedaan meiden.

De jongens uit B1c waren daarna aan de beurt. Onderling moedigden ze elkaar aan en werd de strategie besproken. Het lukte hun voortreffelijk want het ene na het andere doelpunt werd gemaakt en ze konden elkaar goed vinden. De eerste plaats was dan ook een prima resultaat, waar we zeer trots op waren.

Op dinsdag waren de meiden uit H2B aan de beurt. De eerste wedstrijd begon zenuwachtig en wilde het scoren niet direct lukken. De wedstrijd werd dan ook nipt verloren. De wedstrijd erna werd gewonnen. De andere wedstrijden gingen helaas verloren. De andere meiden waren net iets beter en een goede vierde plek wisten ze te behalen.

Tot slot de jongens uit T2T. Zij maakten er een spannende middag van . Ze bleven er voor gaan en wonnen de een na de andere wedstrijd . Hoe deed de andere school het ? Het werd steeds spannender. Ze bleven sportief en goed en snel spelen. De Pantarijn MHV was net iets beter en helaas verloren ze net. Ze behaalden een prima tweede plek.

Een zeer geslaagd toernooi.

 

Namens de sectie lo,

Renée Jorna