Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Vanaf morgen Magister 6!


Magister 6

Morgen (donderdag 4 september 2014) gaat Magister voor ouders en leerlingen over op een nieuwe versie: Magister 6. Dit betekent dat met elk device (PC, Mac, laptop, Chromebook, tablet, ook iPad, en smartphone) ingelogd kan worden op de nieuwe versie. Deze is toegankelijk via een browser. Magister 6 is erg uitgebreid in functionaliteit. In de bijlage (klik hier) leest u hier meer over.

 

De eerste inlog
Als u de eerste keer inlogt, leidt een Wizzard u door de nieuwe versie heen, zodat u meteen weet hoe het werkt. In de bijlage kunt u zien hoe dat werkt.
Hoe moet je inloggen?
Als u via onze site: www.marnixcollege.nl via Magister Login gaat, kunt u op de gebruikelijke manier inloggen; u komt automatisch bij de nieuwe versie uit. Bovendien ziet u dan de opmerkingen die door school op de beveiligde site zijn geplaatst en kunt u belangrijke documenten vinden. U begrijpt dat zo inloggen onze voorkeur heeft.
Je kunt ook inloggen door de URL: marnix.magister.net te gebruiken. Daarmee komt u rechtstreeks bij Magister 6. U slaat dan wel de beveiligde site over en mist daarmee wellicht berichten.


App
Er is ook een App beschikbaar: Magister6 , te vinden in de app stores van iOS, Android en Windows. Als u de App installeert (geef als schoolkeuze Marnix aan), wordt u vanzelf met Magister 6 verbonden. Ook hier slaat u de beveiligde site over en mist daarmee wellicht berichten.

 

Inlog ouders brugklasleerlingen
De inlog voor de ouders van brugklasleerlingen wordt binnenkort verstuurd.


Succes!
Voor de bijlage klik hier.

Voor alle duidelijkheid: Magister 6 werkt niet voor docenten!
 

Met vriendelijke groet,
Rob Arts
ICT-coordinator
Marnix College Ede