Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Shell Hockeytoernooi 2013


Zeven teams, verdeeld over vier categorieën: meisjes jong en oud en jongens jong en oud. In totaal deden zo’n 730 teams mee aan dit toernooi.
In het verleden heeft het Marnix College goed gepresteerd, zo zijn we vorig jaar 2de geworden met de meisjes jong in de landelijke finale en het jaar daarvoor zijn we zelfs Nederlands kampioen geworden met de jongens jong.
De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen.
De leerlingen speelden op locaties in Ede, Arnhem en Nijmegen. Op alle locaties werd er goed en sportief gespeeld. Ondertussen hielden de leerlingen, docenten en coaches elkaar op de hoogte via WhatsApp. Want natuurlijk wilde het Marnix College weer met een team naar de landelijke finales in Amstelveen. Na veel spannende wedstrijden zijn de teams als volgt geëindigd:
Meisjes oud: 5e plek
Jongens oud: 3e plek
Meisjes jong: 8e plek en gedeelde 9e plek
Jongens jong: FINALE!
Wat een prestatie! Voor de 2e keer hebben de jongens jong zich geplaatst voor de landelijke finale in Amstelveen. In totaal heben de jongens jong met 38 doelpunten voor en 1 doelpunt tegen gewonnen. Op vrijdag 7 juni a.s. zal het team onder begeleiding van Tommy Driessen en Rens-Jan Bakker strijden in de landelijke finale.
Wij wensen de jongens heel veel succes!

Klik hier voor foto's.