Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Voorspeelavond met veel talentvolle musici


Dinsdag 22 januari werd de eerste voorspeelavond gehouden voor de leerlingen van de externe vooropleiding en talentenklas van het ArtEZ-conservatorium in Arnhem. Deze avond werd niet zoals alle andere voorspeelavonden gehouden op het Marnix maar op het conservatorium in Arnhem. Michelle Krijgsman, Jelmer de Moed, Caitlin van Holland, Gijs Huitink en Prashant Samlal vertegenwoordigden het Marnix en deden dit op een geweldige muzikale manier.
De leerlingen kregen niet alleen voor deze avond een beoordeling voor hun voortgangsrapport maar er werd ook een publieksprijs (video-opname van de winnende artiest) uitgereikt voor de klassieke muziek en de jazz/pop muziek.
Hiervoor werd er speciaal voor deze avond een vakjury samengesteld bestaande Marcel Peters, Aljosja Buijs en Jozef Rouschop.
De publieksprijs bij klassieke muziek werd gewonnen door Papillon Boddeke (viool). Op de tweede eindigde Jelmer de Moed (klarinet) en de derde plaats was voor Maurits Koelmans (piano).
Voor jazz/pop muziek werd de publieksprijs gewonnen door Caitlin van Holland (zang), was de tweede plaats voor Jetse de Jong en de derde plaats voor Gijs Huitink.
Voor een foto impressie klik hier……..