Welkom bij het Marnix College

Samen School Maken

Kerstfeest op het Marnix College


Traditioneel staat de laatste vrijdag voor de Kerstvakantie in het teken van Kerstmis. En ook dit jaar mogen we weer spreken van een geslaagde Kerstviering, zowel voor leerlingen van het Junior- en hoofdgebouw alsook voor de docenten.
De eerste klassen trapten vanmorgen af met het Kerstontbijt. Voor foto's klik hier.

De tweede klassen vertrokken richting Cinemec om naar "Nova Zembla" te gaan kijken.

De derde klassen hadden een gezamenlijke kerstviering in de kerk. Kees Oosting bracht een kerstverhaal ten gehore, waarna het samenzijn met oliebollen werd afgesloten. Voor foto's klik hier.

De bovenbouw vierde het Kerstfeest op het hoofdgebouw. Het was een gezellig samenzijn waarbij gezamenlijk werd gegeten en gedronken, gedobbeld om cadeaus, een film bekeken, een quiz gespeeld of naar het Kerstverhaal van mijnheer den Ouden geluisterd. Speciale vermelding voor de groep van mijnheer Stipdonk, die een loterij hield, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan Serious Request. Jasmijn Schreuder won de hoofdprijs: zij mag het opgehaalde bedrag van € 60,- naar het Glazen Huis in Leiden brengen. Voor foto's klik hier.

Na de middag was het Kerstfeest voor collega's. Dit feest stond in het teken van het afscheid van drie collega's: Femke Punte, die na ruim 13 jaar Marnix vertrok naar een school dichterbij huis en van Jan van Harn (ruim 28 jaar) en Tom Dousma (ruim 32 jaar), die beiden de pensioensgerechtigde leeftijd hebben bereikt. Femke, Jan en Tom, bedankt voor alles en het ga jullie goed!

Voor foto's klik hier.