Magister

Magister

De school gebruikt het administratieprogramma Magister om de cijfers en de aanwezigheid van haar leerlingen te registreren. Leerlingen kunnen in Magister kijken om o.a. te zien welke cijfers ze gehaald hebben, wat voor huiswerk een docent opgegeven heeft, en ze kunnen er intekenen voor keuzewerktijd.
Ook voor ouders is Magister heel interessant: zij kunnen zien welke cijfers hun kind gehaald heeft en kunnen dus op elk moment zien of de resultaten voldoende zijn. Ook kunnen ouders hun eigen adresgegevens controleren en zien hoe het zit met de aan- en afwezigheid van hun kind.
Alle ouders ontvangen een inlogcode waarmee zij hun eigen gegevens en die van hun kind(eren) kunnen bekijken. Bent u uw inlogcode kwijt, stuurt u dan een mailtje naar dhr. Berry Fluit. Hij stuurt u vervolgens een nieuwe inlogcode. Neem daartoe het volgende emailadres over in uw mailprogramma:

Klik hier voor Magister!

Instructievideo 'Agenda in Magister'

Klik hier om de video 'Agenda in Magister' op YouTube te bekijken

Instructievideo 'Cijfers in Magister'

Klik hier om de video 'Cijfers in Magister' op YouTube te bekijken

Instructievideo 'Aanwezigheid in Magister'

Klik hier om de video 'Aanwezigheid in Magister' op YouTube te bekijken

 

Actueel

Schoolbegin maandag 1 september

Op maandag 1 september verwachten we tijdens het 3e lesuur alle leerlingen op school, met uitzondering van de brugklassers.


lees meer

Schoolgids 2014-2015 beschikbaar

De nieuwe schoolgids van het Marnix College voor het schooljaar 2014-2015 is vanaf vandaag beschikbaar als pdf-bestand op de website.


lees meer

Geboorte Fons Alblas

Fleur Sterk is moeder geworden van een zoon.


lees meer

Ophalen boekenpakket schooljaar 2014–2015

De overzichten van de ophaaldata van de boeken in augustus staan online.


lees meer
Marnix online